Vůně do interiéru, odstraňovač zápachu Koch Fresh Up 1 l

427,00 Kč
S DPH
Číslo:

Speciální odstraňovač zápachu. Pomocí Rozprašovače odstraníte nepříjemný zápachu v interiéru vozidel, v karavanech, člunech, sanitárních, obytných a komerčních prostorách. Molekuly zápachu cigaretového kouře, zvířecí pach, hnilobné procesy atd. se zapouzdří a stanou se tak neúčinnými. Fresh Up zbaví pachu ošetřované prostory, textilie a plochy osvěží svojí svěží vůní.

Popis přípravku: Speciální odstraňovač zápachu. Pomocí Rozprašovače odstraníte nepříjemný zápachu v interiéru vozidel, v karavanech, člunech, sanitárních, obytných a komerčních prostorách. Molekuly zápachu cigaretového kouře, zvířecí pach, hnilobné procesy atd. se zapouzdří a stanou se tak neúčinnými. Fresh Up zbaví pachu ošetřované prostory, textilie a plochy osvěží svojí svěží vůní.

Okruh použití: Textilie, polstrování, obložení stropu vozidla, vzduch v interiéru

Použití:Fresh Up se používá ve stavu dodání. Důkladným očištěním nejdříve odstraňte nečistoty a zdroje zápachu např. čistícím přípravkem v malém balení MultiinterInteriorCleaner, nebove větším balení Mehrzeweckreiniger . Následně šetrně postříkejte textilie, plochy a vnitřní prostory. Fresh Up nezanechává fleky ani mapy.

POZOR: Chraňte před mrazem a nadměrným teplem. Před použitím zkontrolujte vhodnost a snášenlivost.

Koch Chemie

Konkrétní reference

Mohlo by se Vám líbít